onsdag, januari 11, 2006

(Med)Borgare för trängselavgifter

I EMU-folkomröstningen fanns det ju en förenining som kallade sig Medborgare emot EMU. De var det borgerliga alternativet för de borgare som var emot EMU eller bara gillade ljusblått alltför mycket för att låta bli.

Hur som helst. Det kanske borde startas ett "medborgare för trängselavgifter"? De börjar bli en kontingent. Tidigare har ju kapitalismens störste försvarare Johan Norborg tagit ställning för. Nu har även Expressens PM Nilsson tagit steget.

Några uttryckta citat:
"Två vanliga arbetsdagar är alldeles för kort tid för att dra några bestämda slutsatser, men det är tillräckligt lång tid för att se en tydlig tendens, och den tyder på succé."

...

"Om försöket med trängselskatter fortsätter att fungera som hittills gör de borgerliga klokt i att ompröva sina argument.
Stockholmspolitikerna har i många decennier kämpat med en låsning i trafikfrågan, och det vore i grunden destruktivt och oansvarigt att valkampanja mot en lösning som inte är perfekt men som faktiskt gör att trafiken i Stockholm äntligen fungerar bättre."


Välkommen till den ljusa sidan PM!

Inga kommentarer: