lördag, juli 29, 2006

Något jag inte visste om en ex-f-sek

F-sek = Förbundssekreterare
Ex-f-sek = Före detta förbundssekreterare

Något jag inte visste om Grön Ungdoms ex-f-sek är att han tydligen är cykelfantast! Man lär så länge man har elever, som min mellanstadielärare Bertil Frosch sa en gång.

Jag har inte riktigt ork att länka till enskilda cykelinlägg. Men läs mer om hans Tour-adrenalin på hans egen blogg.

3 kommentarer:

- o - sa...

"02.05 Den samlade kompetensen räcker inte till för att lyckas med konststycket att stänga av en dator.
02.07 Den samlade kompetensen räcker inte till för att lyckas med konststycket att stänga av en video."

den samlade kompetensen vill bara upplysa om att den också misslyckades att sätta på en annan dator i en annan del av huset bara några timmar efter att vi misslyckades med det första konststycket.

hälften av den samlade kompetensen är för övrigt i östesund.
trevligt trevligt.

Johan Hellström sa...

cyklade inte ex f-sek in i en vägg en gång?

f.ö så tycker jag det borde heta FÖS. med tanke på att partisekreterare förkortas PAS.

Anonym sa...

Men PAS är i mitt tycke en dålig förkortning och FÖS en ännu sämre. F-sek har det stått i delegationsordningen i åtminstone ett halvt decenium, antagligen mycket längre och det är mycket lättare att begripa.

För mig själv är cykel mest ett transportmedel, men det finns några anledningar till att "fartvinden" kallar mig för "vadå bromsa?".

Väggkraschen berodde mest på att jag av någon dum anledning försökte att undvika att tappa de papper jag höll i handen, vilket gjorde att det dök upp en tunnelvägg framför mig. Taktiken att försöka tackla sig tillbaka mot väggen till rätt kurs höll jag lite för hög fart för... De två enda sjukdagarna kom efter det. Intressant upplevelse att bryta nyckelbenet, dock inget som rekommenderas. Det är inte heller att rekommendera att använda pakettejp omkring en vecka senare, men underlaget till statsbidraget krävde rejäl förslutning.