torsdag, juli 20, 2006

The story so far...

En cirkusdeltagare gästbloggar här med historier och sagor om resan upp till igår. Vederbörande bedyrar att allt är sant, vad nu det är värt...

Torsdag 13 juli
Sandra och Tomas behöver en takbox snarast. Sandra frågar första bästa snubbe på Stockholms central om han har en takbox till övers. Det har han. Och han behöver inte ha tillbaks den förrän 31 juli, dagen efter att vår turné är slut.

Sedan tar det Sandra och Tomas fyra timmar att få takboxen på plats på bilen. Sandra får bland annat lägga sig i takboxen för att få till det.


Fredag 14 juli
Tomas misslyckas tre gånger om med att följa vägbeskrivningen ”sväng till höger vid Härnösands enda trafikljus”.


Lördag 15 juli
Mami, Hanna och Torsten lägger sig under en dörr för att skrämma Tomas, som dock bara undrar varför de ligger där.


Söndag 16 juli
Vi får reda på att vi inte kan uppträda i Falun på tisdag. Givetvis ger vi inte upp för det, utan ringer Uppsala som blir de första i världshistorien att lyckas ordna ett polistillstånd på en dag. Givetvis tar de med glädje emot oss allihop i en trea.


Måndag 17 juli
Vi behöver få upp grejer från Sundsvall. Självklart har en snubbe som ingen av oss känner ändå tänkt åka upp till Härnösand den förmiddagen, och lovar att gratis köpa och ta med grejerna åt oss. Givetvis får vi ändå inte grejerna eftersom snubbens bil går sönder och han får bogseras tillbaka till Sundsvall. Mp Borås lovar att betala fadäsen.

På premiären säger Sandra att svenska staten är förbjuden.

Mami kör in i en bensinpump och backar in i en flaggstång. När en polis grumsar om hans agerande svarar Mami: ”Det heter inte flaggstångar, det heter flaggstänger”.


Tisdag 18 juli

Idag sjunger Mami att alla bara ville att han skulle ge, men han vill hellre ta. Skulle visst vara tvärtom kanske…

På vägen förbi Stockholm passar Tomas på att besöka sin lägenhet för att hämta lite grejer. Lägenheten fanns dock inte kvar. Bostadsbolaget vet tyvärr inte heller var Tomas lägenhet tagit vägen. Nåväl, det är väl sånt som händer.

Sova får folk göra i ett hus där en display i köket omväxlande visar temperatur och vilka minuttal katterna passerat in och ut genom kattluckan.


Onsdag 19 juli
02.05 Den samlade kompetensen räcker inte till för att lyckas med konststycket att stänga av en dator.
02.07 Den samlade kompetensen räcker inte till för att lyckas med konststycket att stänga av en video.
11.20 Tomas vaknar, ringer till övervåningen för att kolla läget och bestämmer sig därefter för att inte gå upp. Detta gör att han bland annat missar
11.44 Någon äter en tugga av sin macka.
11.45 Mami berättar om en sketch där en slö Salchow gestaltas.
11.46-11.51 Övriga sällskapet begrundar berättelsen om en slö Salchow.
11.52 Någon tar en andra tugga av sin macka.
12.10 Någon tar en tredje tugga av sin macka.


Öland får veta att två personer är kattallergiker. Öland löser problemet genom att skaffa fram ett boende med nakenkatt.

2 kommentarer:

Johan Hellström sa...

Mp Borås lovar att betala fadäsen.

que?! vafalls? ska jag steka dig långsamt vid en eld bredvid köttkullasjön nästa vecka? alternativt tvinga dig nattbada med mig. sjön är kall.

Anonym sa...

E det jag som e "Öland"? Känns allsmäktigt på ett futtigt vis...

Kramar Öland Scheffer