onsdag, juli 26, 2006

Svetten lackar...

Det är varmt. Uppåt tretti i skuggan.

Vi var i Jönköping idag. Kärt återseende, men såklart ska nåt gå fel. På vägen från Gränna, där vi tillbringade natten, låter bilen underligt, och när vi kommer fram inser vi att vi har fått punktering på ett av däcken. Oklart vad det är som punkterat, men det var någon typ av järnbit. Först vill Avis-kontoret vi pratar med att vi ska köpa nån sorts spray som ska laga hålet om det bara är litet. Efter lite research så kommer det dock fram att det är en mycket temporär lösning, så det går ju inte. Då vill Avis-killen att vi ska byta hela bilen. Detta är problematiskt dels p.g.a. att vi ju som bekant vill ha en etanol-bil, dels eftersom vi då måste flytta takboxen till den andra bilen. Med tanke på vilket sjå vi hade att få dit takboxen till att börja med låter det inte särskilt inbjudande.

Efter lite råddande och jiddrande kommer Avis-killen fram till att om vi åker ned lite söder om stan, till Råslätt f.ö. där jag bott, så finns där ett "Norks däckservice" som ska byta hjulet. Förvånansvärt nog funderar det också så och vi behöver inte betala nåt eller anstränga oss nämnvärt. Tur i oturen!

Jag orkar inte lägga upp fler bilder nu från showen. Istället får ni hålla till godo med nedanstående bildgåta uppdelad i tre delar, ordnade efter svårighetsgrad:
1. Vad är det gula?
2. Vilken är kroppsdelen?
3. Vem är personen?


6 kommentarer:

Zaida sa...

Vilken... explicit bild Tomas.

Om cirkusen: vad söta ni alla ser ut! Hoppas värvandet går bra!

Om mediekåtheten: Grattis till p1-panelen! You go Tomas!

Anders Wallner sa...

Det är majs i ett öra, men vems...?

Johan Hellström sa...

gissar på Tomas eget...

Anna sa...

Görans är min gissning. Det är likt Göran att ha majs i öronen.

Knit-Marie sa...

Jag tror att det är en ovanligt äcklig bit öronvax som trillat ut ur hörselgången i prins Carl-Philips öra. Rätt????

Alex sa...

Det är ju jättelätt.
Majs i Göran Hådéns öra.